Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Man kan knyta eller stänga tyllpåsen tillsammans med dom andra så att dom hålls kvar. Pastafärg kan man beställa på nätet och köpa i vissa butiker med inriktning mot mat och bak
Efter halva tiden kan du öppna ugnsluckan en sväng och släppa ut fukten. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta påatt skållningen ska mogna över natten
Inlägget Att koka svansen på oxen publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. När jag går runt i butiken och vänder, vrider, känner, luktar och tittar på varenda vara brukar jag ofta komma hem med saker jag aldrig provat eller absolut inte vet vad man gör med dem
Detta är en väldigt indisk dessert som smakar indiskt och därför förtjänar den en plats påbloggen, trots att den inte hamnar bland mina personliga favoriter
5-25 g jäst500 g kallt vatten, ca 10 grader560 g kärnvetemjöl + lite till toppingen och bakbordet150 g grovt rågmjöl + lite till toppingen50 g solroskärnor75 g torkade aprikoser, hackade i bitar 10 g olivolja14 g salt utan jod. 500 g kallt vatten, ca 10 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.