Pröva med sticka så att de känns torra. Det här receptet på bröd har jag fått av Linnea. Blanda ihop mjölsorterna med salt, solrosfrön, linfrön, aprikoser, russin och nötter i en bunke
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Brödet gick rätt fort att göra eftersom det är ett bikarbonatbröd. Jag gillar nämligen inte att ha torkad frukt i, så jag skippade det och körde helt naturellt
Ett nybakt brödmed frasig skorpa lagom till helgfrukosten. Skrev det i parentes för du måste inte använda det, men roligt att plussa på med lite chiamjöl
Om det ser ut som att degen gått ihop helt och hållet kan det vara bra att snitta den med en kniv (poängen är attbrödet ska ha möjlighet att resa sig så mycket det vill i ugnen
Jag har även provat att rosta det och det fungerade galant det med. Hembakatbröd är alltid lite extra gott men ibland har man kanske inte alla ingredienserna hemma så att man enkelt kan slänga ihop något
Eftersom brödet erbjuder en mängd smaker passar det utmärkt att endast ha smör på brödet. Stjälp upp bröden och låt dem svalna inlindade i handdukar i minst fyra timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.