Häromdagen gjorde jag denna goda fudgepaj med smak av salt kola och det går inte att sluta äta, livsfarligt och ihop med glass och färska bär ska vi inte tala om, mums
En härlig, kladdig och gudomligt välsmakande fudge, fullproppad med protein. Blanda samman jordnötssmör med vattnet tills jordnötssmöret löses upp och det bildats en slät och krämig massa
och här hemma har det tillverkats både kola, fudge och knäckbräck. Smörkola med rostade pinjenötter. Skär kolan i fyrkanter och slå in den i smörpapper
Det resulterade i smakerna choklad, kola & banan vilket jag tycker är en väldigt fin kombination. Precis innan servering brer du på ett lager med kolakräm, täcker den med skivade bananer & toppar med vispad grädde
Sen finns det ju också den där underbara, krämiga fudgen som doftar och är en orgie i vanilj. Det här är nog ett av det bästa fudgerecept jag testat och klart det bästa jag testat för att få en mjuk och krämig vaniljfudge som inte är smulig utan att den innehåller choklad
Snöbollarnas med massor av vit choklad, grädde och kokos är riktigt fina och gör ett vackert vitt estetiskt inpass bland all kola, knäck och mörk choklad
Fördela kexsmulet i glasen och sedan den karamelliserade mjölken (kola) ovanpå. 150 g karamelliserad mjölk (kola). 100 g digestivkex 50 g smör (extra saltat) 150 g karamelliserad mjölk (kola) 1 banan 1,5 dl vispgrädde 1 daim, dubbel och grovhackad
Smöra och bröa en rund form med avtagbara kanter, Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen i smeten och toppa sist med resten kladdkakesmeten
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.