Jag kör den gamla klassikern när jag gör fudge, dvs kulprov för att kolla om den är klar. (Tag en tesked fudge ur kastrullen och droppa i ett glas eller en skål med kallt vatten
But when you are left with the result - it´s so worth that effort. Sen finns det ju också den där underbara, krämigafudgen som doftar och är en orgie i vanilj
Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Utgick från ett viktväktarrecept men ändrade lite mått då jag hade färdigkokt pasta sen tidigare för ca 2-3 port
2-3 msk vatten. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp. Skär kyckling i småbitar. Strimla purjolöken och paprika, häll av svampspadet, spara det
Krämig kycklingpaj med paprika, 4-6 portioner. Förgrädda sedan pajskalet i 8-10 minuter till skalet fått lite färg. Grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.