Snöbollarnas med massor av vit choklad, grädde och kokos är riktigt fina och gör ett vackert vitt estetiskt inpass bland all kola, knäck och mörk choklad
1Blanda skumtomtar, smör, socker och vispgrädde i en kastrull. 1Lyft av kastrullen från spisen och rör ner chokladen. 1Låt stelna och skär sedan i små bitar med en vass och varm kniv
Häll upp fudgen i formen. Dra av kastrullen från värmen och rör ner smör och honung. Hon lockar också med skumtomtefudge, kanske blir det kvällens projekt
(Kan även göras dagen innan och förvaras i plastpåse. Sen ett lager kaka till, chokladpudding och avslutar med vispgrädde och garnerar med resten av centerna
Kola och Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
då var receptet glutenfritt men jag körde det med gluten och gjort några små ändringar. Då börjar vi med botten rör smör,salt och florsocker mjukt blanda sedan i ägget rör till en jämn smet
Igår stod vi i köket tjejerna och jag och gjorde knäck, kola och clementinkonfekt. Sen vill man ju fota allt gott vi har gjort och det är inte det lättaste när det är så dåligt med dagsljus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.