Fruktigt och nötigt!
Korv & Bröd
Korv & Bröd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 180 g torkade aprikoser
  • 70 g rågkross
  • 50 g torrostade solroskärnor
  • 70 g hasselnötter
  • 90 g valnötter
  • 35 g pumpakärnor
  • 250 g vatten
  • 60 g rågsurdegsgrund
  • 160 g vatten
  • 115 g fint rågmjöl
  • 360 g vatten
  • 500 vetemjöl
  • 150 g fint rågmjöl
  • 50 g grovt rågmjöl
  • 77 g brödsirap
  • 23 g havssalt
  • 5 minuter innan du tillsätter saltet och kör
  • 4 minuter till
  • 200 grader med ett galler i mitten och en plåt längst ner
  • 175 grader och gräddade
  • 1 timme och
  • 40 minuter Ta ur bröden ur formarna och låt dem svalna på galler

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.