Grovt och fruktigt surdegsbröd
Korv & Bröd
Korv & Bröd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g torkad aprikos
  • 70 g russin
  • 50 g rågkross
  • 100 g solroskärnor (jag hade torrostade)
  • . 35 g sesamfrön
  • 90 g valnötter
  • 200 g vatten
  • 60 g rågsurdegsgrund
  • 140 g vatten
  • 110 g fint rågmjöl
  • 350 g vatten
  • 520 g vetemjöl
  • 150 g fint rågmjöl
  • 75 g brödsirap
  • 22 g havssalt
  • 200 grader Sätt in bröden på ett galler i mitten och sänk temperautren till
  • 175 grader och grädda till bröden är
  • 98 grader inuti

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.