(står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver
Den här bulgursalladen kan antingen ätas som den är eller som ett tillbehör till något grillat. Blanda därefter med tärnad fetaost, svarta oliver, grovt hackad ruccolasallad,
Garnera med ost och solrosfrön. Rödbeta + fetaost = sant. Till en portionca 1 dl kokt bulgurliten bit laxfilé1 stor kokt rödbeta, skalad och tärnadnågra haricot verts, kokta och skurna i bitarbroccoli, koktca 30 g fetaost, mager1 msk rostade solrosfrönsalt, pepparBlanda samman alla ingredienser utom fetaostoch solrosfrön. ca 30 g fetaost
Spola bönorna och låt dem rinna av. Skala och skiva rödlöken. Kärna ur och finhacka chilin. 300 g fetaost Arla Apetina® fetaost. 300 g fetaost Arla Apetina® fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.