I mellandagarna ska jag äta den här med rejäla skinkskivor och ett. Smaka av med salt och peppar. mot apelsin, ingefära och chili passar också bra eller varför inte prova med en
Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön. Om du vill kan du servera salladen som den är eller piffa upp den med grönkål
Blanda allt i en skål tillsammans med oliver. fetaost. Garnera ev med persilja. 10 person(er) Ingredienser 6 tomater 1 gurka, stor 1 gul lök 400 g fetaost 2 dl svarta oliver 1 msk vinäger 0,5 dl olivolja 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald 1 tsk oregano bladpersilja
Ingredienser Portioner. 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Lägg spenaten på ett fat strö på med rostad sötpotatis, fetaost och grovhackade hasselnötter. 1 stor sötpotatis3 msk olivolja1 påse spenat1 pkt fetaost1 dl hackade hasselnötterFlingsaltSvartpeppar från kvarnBalsamvinäger. Blanda med olivolja och flingsalt och rosta tills den är mjuk och fått färg, i 25–30 minuter. 1 pkt fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.