Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Denna gång bjuder jag på en sallad gjord på kallrökt lax, kokta ägg och smörstekt sparris. Lägg sedan upp en stor näve sallad på en tallrik, strö över finhackad gurka, tomat och lite mozzarella vilket jag hade i denna sallad
Strimla zucchini och paprika och kör dem direkt på fatet i mikro, full effekt i 2 minuter. Vispa ihop olja och vinäger och slå det över de varma grönsakerna
En dag i september så ringde Avan på dörren med en gåva från hennes familj. Till en sallad på ca 5 liter skivade eller hackade grönsaker så använder du 0, 5 liter vinäger, 2 msk salt och rödbetsvattnet tills det täcker grönsakerna och blir "lagom syrligt". Ställ ut bunken med salladen på balkongen eller vintertid i kylen, låt den stå i 3 dagar
Pinjenötterna saknas på bilden. Blanda salladen (riv i små bitar) och haricôts vertsen, placera ut ägghalvorna med gulorna uppåt och tomaterna samt de ljumma muskelmagarna överst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.