Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Eftersom att torsken är varm när den läggs påsalladen, bör man servera den direkt. Dela på Facebook. Gjorde en ljummensallad med stekt torsk, som jag stekt i massa smör och citron
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Om du är riktigt hardcore behåller du skalet på betorna och äter även detta efter kokning. Koka betorna hela om de är små, annars kan du dela dem på hälften
Förutom att grilla köttet hade jag också planerat en ljummensalladpå potatis, Salsiccia, rödlök, vitlök, körsbärstomater, timjan ochruccolasallad samt en kall sås på creme fraiche och rårörda lingon
Häll vinägretten över salladenoch blanda väl. Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.