Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa med torsk, fänkål ochdill. Häll på vattnet och ta i grönsaksbuljongen och låt sedan puttra påmedelvärme tills morötterna nästan är mjuka rakt igenom, lite tuggmotstånd är gott att ha kvar
Lägg på hälften av tomatsåsen och sedan ytterligare tre lasagneplattor. Lägg på tre lasagneplattor. Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna med lite hög kant
Det är oroligt att selleri, potatis, gul lök oh kycklingbuljong och lite dill kan smaka så här gott. Inspirationen kom från den amerikanska mattidningen Bon Appetits hemsida, och mitt bidrag är att jag vägde mina ingredienser ti skillnad från de som anges i deras recept
Spritsa eller klicka moset med en sked runt kanten på formen och häll sedan dillsåsen över fisken. Såsen till gratängen gjorde jag på lite vitvin, dilloch räkor
Sätt ugnen på 180 grader • Vispa ihop äggen och krydda med salt och svartpeppar • Skär korven ochzucchinin i tunna skivor • Finhacka löken och strimla paprikan • Fräs korv och grönsaker helt kort med matfettet i en ugnssäker panna • Grönsakerna ska mjukna något och korvskivorna få lite färg • Häll över äggsmeten och ugnsgrädda i ca 20 minuter eller tills äggsmeten stannat • En tomatoch rödlökssallad passar bra till. 2 starka korvar med hög kötthalt. 2 zucchini
Skär ner dillenoch dela citronen på längden. Denna förrätt blir en härlig öppning på middagen med ett par mjälla skivor färsk lax, hettan från pepparroten och syran från äpple fint ackompanjerat av en skiva smörstekt surdegsbröd med en len honungsfraiche som avrundar i gommen
Det här är ett jättebra recept för dig som vill kunna förbereda middagen i förväg så att ansträningen innan maten står på bordet blir så liten som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.