Soppa på torsk med fänkål och dill
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 30 min
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 3 st morötter, skuren i tjockare halvmånar
  • 1 st fänkål, strimlad
  • 1.5 dl vitt vin
  • 8 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning 3 dl vispgrädde
  • 1 citron, pressad
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 kruka dill, strimlad
  • 500 g torskfilé, skuren i bitar
  • 0.5 st purjolök, strimlad
  • salt
  • rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.