Friterad fisk med ananassalsa
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g färsk eller fryst fiskfilé, t ex hoki, kolja eller torsk
  • 1 tsk salt
  • 1 citron, pressad saft
  • 2 dl idealmjöl
  • 1 tsk salt
  • 1,5 dl ljust öl, eller vatten
  • 1 ägg, endast vitan
  • 7 dl neutral olja, t ex majs- eller rapsolja
  • 1 ananas
  • 1 finhackad röd chili
  • 3 finhackade salladslökar
  • 1 msk vitvinsvinäger eller äppelcidervinäger
  • 1 dl mango chutney, eller sweet chilisås
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl grovhackad färsk koriander eller mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.