Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter. Låt det rinna av. Ta 4 folieark och lägg de kokta potatisskivorna, morotsbitarna och purjolöken ovanpå
Jag var mer än en aning skeptisk när jag kokade ihop min första omgång med falsk fisk, men till min (och min familjs) stora förvåning så blev det faktiskt riktigt gott
Ingredienser Portioner. 4 400 g fryst vit fiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas i skivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja till fritering Marinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Klicka på kokosolja eller ghee, täck med grönsaker, persilja, vitlök, salt och peppar. Häll på olivolja, täck med grönsaker, persilja, vitlök, salt och peppar
Friterad fisk. Friterad fisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.