Friterad fisk med gräddstuvad spenat
matkarlek.nu
matkarlek.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gräddstuvad spenat
  • 400 g djupfryst spenat
  • 2 vitlöksklyftor eller 1 schalottenlök
  • 2 msk smör
  • 2 dl grädde
  • citronzest, 1/2 citron
  • salt, peppar
  • Friterad fisk
  • 1 –2 ägg
  • 1/2 dl vispgrädde
  • 1 dl parmesan, färskriven
  • 2 msk mandelmjöl eller Pofiber om du inte tål mandel
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 800 g vit fiskfilé, torsk eller kojla
  • 5 dl olja av god kvalitet, till fritering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.