När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkycklingmedsötsursås
Jag köpte för andra gången imittliv jätteräkor, de MSC-märktasomfinns på Hemköp. Vi blev lika nöjda med resultatet av detta receptsomvi blev med våra sichuandumplings
Så här gör manvälsmakandefläskfileskivorfriteradei ett tunt lager frityrsmetmed en genuinsötsursåstill (notera nedan att rätten heter kött med socker och vinäger, inte kött medannanasjuice)
Skär spjället mellan varje ben tillcm-tjockabitar. Blanda sojan med socker och vinägertillsåsen. Blanda soja, vin och salt, tillsättmaizena och pensla köttbitarnamedblandningen
Så var det köttet då, jag friteradesom sagt i en wok. Det var i alla fall där jag kollade på en massarecept på sötsursås och satte ihopmin egna variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.