Friterad pankopanerad falsk fisk
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Friterad pankopanerad falsk fisk
  •  
  • ca 4 - 5 portioner Falsk fisk
  • 2 dl vatten
  • 2 dl standardmjölk (3 % fett)
  • ½ tsk salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 dl mannagryn
  •  
  • Panering
  • ½ - 1 dl vetemjöl
  • 1 - 2 ägg ½ - 1 tsk srirachasås (asiatisk chilisås) (kan uteslutas)
  • 3 dl panko (asiatiskt ströbröd)
  •  
  • Fritering
  • 1 L frityrolja (jag använde rapsolja)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.