Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta. Så sagt och gjort. Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Nu är det inte långt till december och då är det saffran som gäller, denna himmelska krydda, så medan gratängen gosade till sig i ugnen svängde jag ihop en sats lågkolhydratsaffransbullar (kan också göras till lussekatter)
Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet söttoch gott. Vi bjöds på goda tilltugg, fröknäcke med en chèvreröra och tapenade smakade väldigt gott ihop med mitt val av dryck, ett glas rödbetssaft med bubbelvatten, hallon och blåbär
Lägg i en kastrull och täck med vatten. Täck vattenytan med plastfolie så att päronen inte blir bruna. Blanda väl ihop fetaost, färskost, crème fraiche, honung och basilikablad i en skål
Jag personligen äter helst grape som den är, att peta ur klyftorna ur en halva och äta med sked meeeeen det blir ju inte direkt så mycket recept av det till er så jag tänkte att vi kan dra till med en marmelad istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.