Toppa med broccolimos, keso, ugnsrostade kikärtor (se receptlänk ovan) och granatäppelkärnor. Men med det sagt älskar jag ändå att komma på nya versioner av ingredienser som jag titt som tätt använder
Bakad potatis är en gammal klassiker, framförallt som lunchmat på diverse caféer. Jag valde att göra en fetaoströra med keso, soltorkade tomater och örter som fyllning och toppade med stekt rödlök
Imorse var jag iväg på ett spinningpass och behövde därför ladda med en frukost rik på kolhydrater. Totalt tog det sju minuter att baka potatisen, betydligt mindre än i ugn med andra ord
Pensla snittytorna och skalet med oljan. Borsta och tvätta potatisarna väl. Salta och peppra. 3 sötpotatisar, medelstora. 1salt och peppar. 1Toppa potatisen med smulad fetaost och oliverna. 1Garnera med örterna och ringla över jungfruoljan
Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakade tomater och rostade sötpotatishalvor
hottade till med lite chili och viltkrydda), gräddsås, bakad potatis med en. Plocka upp och lägg i form täckt med folie och låt stå på eftervärme i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.