Broccolisalladen som tog mig till himlen och tillbaka. Min mamma introducerade den för mig, som i sin tur fått den av sin systen, så TACK moster för ett fantastiskt gott recept
Yoga- och matlagnings-weekend i Falsterbo. Det är vad jag ska göra till helgen. Tjohoo. Matlagningskursen hålls av den talangfulla Luise från Green Kitchen Stories, vilket ska bli otroligt kul
Foto. Theres Lundén. Den här salladen är verkligen ett gott tillbehör till i princip vad som helst. Kocken Helena Björkrot brukar göra denna och nu görs den även hemma hos oss
Ingredienser till 1 pannkaka. 1 banan. 1 ägg. 1 dl havregryn. salt. Servera med. skyr eller kvarg. god frukt. Mosa bananen och blanda med ägg, havregryn och salt
Nu när sensommaren har kommit i antågande, så kan det vara mysigt att vara inne och baka. Då måste jag få rekommendera ett Grekiskt ostbröd som är enkelt att baka och väldigt gott
En god, mättande och helt vegansk middag. Minns ni hur nyttigt det är med gurkmeja. Den är antiinflammatorisk, bra för immunförsvaret och en stark antioxidant
1. Mosa bär med en gaffel i en liten bunke. Dela upp moset på bottnen i 2-3 glas. 2. Häll bananerna, hampfröna, vaniljpulvret, dadlarna och mandeldrycken i blendern och kör dem släta
Något jag har börjat märka efter detta är att jag har börjat uppskatta detta hamburgare-koncept mer och mer, och idag som start på en ny vecka och nya möjlighet, så tycker jag vi ska starta grönt och hälsosamt - med en vegan avokadoburgare
Skala och skär potatis och jordärtskockor i mindre bitar. Ansa och strimla purjolök och sellerin. Fräs purjo och selleri i 2 msk smör i en stor kastrull
Underbart krämig. Vegetarisk lasagne med kryddig, god sås på röda linser och grönsaker. Fantastiskt bra att göra i förväg till ett kalas eller bara för att göra många lunchlådor
Preheat oven to 400 degrees F. In a saute pan over medium-high heat olive oil. Add onions, jalapeno. and garlic and saute until the onions begin to soften and turn translucent about 4-5 minutes