Här kommer ett tips till fredagens fredagsmys (då typ alla svenskar äter någon form av tacos). Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med creme fraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Häromdagen var jag på Tapasaftonmed Ridderheims och fick med mig en liten "goodiebag" hem. Vi tog det + lite godsaker vi hade hemma, grillade några tjocka grillkorvar och små bratwurstar och gjorde vitlöksbröd genom att doppa lantbröd i olivolja blandat med pressad vitlök och sedan grillade vi bröden på grillen
I går så åt vi en fantastisk god smörgås ute i trädgården, en smörgås med fantastisk Chorizo Iberico, ekologiska gröna tomater, Manchego Curado och lite Serranoskinka
Lägg dem i en ugnsform med skarven nedåt. Nu är det freeeedaaaagssssmyyyyyyys. "Sjunger". Äntligen fredag, det är nog bästa dagen på veckan, iallafall kvällen, då har man hela helgen framför sig
I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Jag fullkomligt älskar idén med de små rätterna. Den första av sidor som tar upp allt om tapas och hela kulturen omkring, lite historia och olika varianter av tapas beroende på region
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.