Sätt ugnen på 125 grader. Salta kycklingen och bryn i stekpanna med olja och vitlök. Se till att skinnet blir krispigt. Fortsätt tillaga kycklingen i ugnen tills den är helt genomstekt (70 grader innertemperatur). Låt vila innan den skärs upp. Bröd
Sätt ugnen på 250 grader. Pensla bröden på bägge sidor med olja och vitlök. Salta lätt. Rosta i ugnen 5-6 minuter tills de fått färg. Låt svalna. Lägg ut bacon på en bakpappersklädd plåt och tillaga 5-6 minuter i ugnen, 250 grader. Låt svalna. Dijonmajonnäs
Blanda äggula, vinäger och senap. Vispa i oljan försiktigt,börja droppvis för att sedan hälla i en tunn stråle under fortsatt vispning. Smaka av med salt. Fördela alla ingredienser mellan bröden, dela och fäst med en träpinne.
FacebookPinterestTwitterE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Jag hittar massa spännande recept på Pinterest och nu senaste provade jag att göra Avocado, Hummus and Feta Grilled Cheese tillmiddag
Surdegsbröd som fått rosta i stekpannan med olivolja och vitlök -galet gott. Bygg små pinchos av vitlöksbröd, serranoskinka, soltorkad tomat och fetaost, eller tapenade med ruccola
Garnera med gräslök och citron-bitar. 150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk vispgrädde 150 g varmrökt lax skinn- och benfri 1 tsk citronsaft salt svartpeppar 3 msk röd stenbitsrom 4 skiva rågbröd 2 msk gräslök finklippt, eller dill 1 st citron små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.