Skär upp potatiskakan i rutor och servera tillsammans medfläskfilégrytan. Även fläskfilégrytan är jättegod, speciellt såsen som är så god men också jätteenkel
Snitta filén längs med, men inte helt igenom. Ta ut och låt köttet vila under en bit aluminiumfolie. Fyll snittet med osten och tomaterna och fäst med tandpetare och stektråd
Häll på vinet och låt småputtra en stund, rör sedan ner creme fraiche, grädde, färskost, strimlade soltorkade tomater, tamarisoja och smaka av med salt och peppar
Stek skivorna i några minuter på varje sida. Börja med potatisen. Skär den i tunna skivor (den behöver inte skalas) och lägg skivorna tillsammans med fint hackad vitlök i en ugnsfast form
Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Garnera med timjan. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4min. Rör om och låt koka under lock ca 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.