Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
Skär aubergin i tärningar och stek i olivolja så de börjar få färg och blanda ner dessa med de passerade tomaterna och späd på vatten så det täcker och lite till (eftersom det dunstar) Smaka av och krydda eventuellt mer
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
½ msk grillkrydda eller motsvarande (jag kör med Santa Marias Steakhouse-krydda). Det som ger denna gryta en indisk touch är inte bara tekniken, jag använder både curryblad och chili
Servera med förslagsvis en nudelsallad eller bara ris och en sallad. Grillad fläskytterfiléFläskytterfilén blir fantastiskt smakrik och saftig om ni följer dessa anvisningar
Mr C kom hem med en hel drös jordgubbar. Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medan himlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisst men jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.