Lax med asiatisk touch, wasabimajonäs och glasnudelsallad
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 4 bitar laxfilé
  • 150-200 gram styck
  • Sesamfrön (jag använde både vita och svarta)
  • 150 grader
  • 15-20 minuter beroende på storlek
  • 1 dl majonäs
  • 1 - 1 1/2 msk wasabi på tub
  • 1 tsk färskriven ingefära
  • 1/2 msk japansk soja
  • 4 portioner glasnudlar
  • Olivolja
  • 1 chili
  • 2 salladslökar
  • 10-15 sockerärtor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 - 1 msk färskriven ingefära
  • 1 lime
  • Salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.