Fragipane med jordgubbar, vaniljparfait och jordgubbsskum
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Jordgubbsskum
  • 125 g frysta jordgubbar
  • 1 ½ msk socker
  • ½ dl vatten
  • 1 gelatinblad
  • 3/4 dl frånsilad jordgubbssaft av jordgubbarna
  • Eventuellt 2 dl vispgrädde
  •  
  • Vaniljparfait
  • 3 äggulor
  • ½ dl socker
  • ½ vanijstång
  • 2 dl vispgrädde
  •  
  • Fragipane
  • 50 g mjukt smör
  • ½ dl socker
  • 25 g riven marsipan
  • 1 1/4 dl mald mandel
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 ägg
  •  
  • Coulis
  • Frånsilade bär
  • Eventuellt socker
  •  
  • Garnering
  • 200 g färska jordgubbar
  • Strimlad färsk mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.