Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form
Blanda den hackade persiljan med crème fraicheoch västerbottenost. Att fylla ochlindainkycklingfiléeriskinka är ju knappast något nytt, men det tål att varierasoch upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med crémefraichei en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksåsochkycklingfond. Lägg kycklingenoch bacon i en ugnsfast form, häll sedan blandningen över
Som ett led imitt Årets kock-bloggande fick jag prova ÅK-creme fraichen skapad av förra årets vinnare Tomas Diedrichsenoch den har smak av rostad vitlökochtimjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.