Eller hoppar ni kanske till ochmed över middagenoch äter bara mackor till kvällsmat. Eller äter ni middag så sent så ni inte hinner med något kvällsfika
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
När vi var på Tjolöholms julmarknad för någon vecka sedan så köpte jag bland annat ett gäng med goda franska ostar, minns tyvärr inte namnet på de men det var en grönmögelost, en getost ochen brieost
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, ochden skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Kan inte annat än att hålla meden viss snabbmatskedja om det. Smaka av med salt och peppar. Om man dessutom haft en alldeles förträfflig dag både i butikenoch utomhus i trädgården, så smakar en grillad biff ännu lite bättre
Den här morgonen blev det champinjoner och gul lök kryddat med salt och mycket svartpeppar. Så här i semestertider när vi har gott om tid på oss att äta frukost brukar jag göra lite mer medäggen än att bara steka, koka eller göra röra
Var sedan noga med att skära tvärs över köttets fibrer annars kan det bli segt. Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer
s fibrer/kolhydrater som når tjocktarmen intakta och där fungerar som "föda" och "gödningsmedel" för den bra sortens tarmbakterier (den vi vill ha där för att hålla oss friska)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.