Inte en vanlig med socker och mjöl förstås, utan en nyttig och proteinrik variant. Detta recept har jag tagit direkt ifrån Emmys Liv, och jag gillar den skarpt har gjort den fler gånger än jag kan komma ihåg, haha
En fusion inom gastronomin brukar beskriva en blandning mellan två kök, det vill säga t ex. En skomakarlåda skall enligt recept innehålla ryggbiff och serveras med potatismos, stekt sidfläsk och aromsmör ochden rätt som jag idag bjuder på är alltså en förkokt högrevsbit även kallad Texas biff som sedan grillas och serveras med de klassiska tillbehören
Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
Med det vita vinet ochavsaknaden av grädde blev det en så kallad klassisk Pasta Bolognese, vilket jag tolkar som att det är den mest rätta pastarätten från Bologna
Passa på att använd er av höstskördenoch gör då gärna palsternacksstompen. Lägg köttet i en ugnstålig gryta med lock, eller i en lergryta och tillsätt ävenlöken, rotfrukterna och fläsket
Bred ett tunt lager dijonsenappå alla korvskivorna och lägg omlott i en gratängform. Den består vanligen av tomater, aubergine, zucchini, paprika och lök
Bryn lökarna i en stekpanna med smör och socker. Salta och peppra köttet och lägg i tryckkokaren. Jag tycker kalops tillagad i tryckkokare ger en mycket mer koncentrerad smak än med vanlig kokning
Klockan är tvåpånattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.