1 Ingredienser
1 st Brieost 4 msk Honung 1 dl Hasselnötter 1 dl Mandel 1 dl Persilja, dill och gräslök 1 msk Salt 1 dl Valnötter Skriv utGör så här: 1. Ta en hel Brieost.
2. Lägg
osten i ett fat som tål högvärme
3. Häll
över nötterna och mandel
4. Salta
med flingsalt och fördela honungen över nötterna
5. Ställ
in allt i ugnen på 180 grader
6. Vänta
ca 10 minuter, stick ned en tandpetare och känn om osten är ljummen
7. Ätes
omgående och föredras att avnjutas med sked, låt alla hackade örter falla över den rykande osten
Mixa såsen med en stavmixer, red av med maizena och smaka av med salt. Gräddsås med kantareller. Tillsätt lök, kryddor, älgfärs, ägg, grädde och dijonsenap i bunken
Börja med att laga ett potatismos. Tillsätt vitt vin, grädde, crème fraiche, hummerfond, chilisås, dijonsenap, hackad dill, paprikapulver och cayennepeppar
Var sedan noga med att skära tvärs över köttets fibrer annars kan det bli segt. T-bone steak. Medium. Servera med primörer, grillad blomkål, salsa verde eller rödvinssmör
servera gärna med ris och en sallad. servera gärna med ris och en sallad Skriv ut. 2 tsk flytande honung. 4 dl naturell yoghurt 2 tsk flytande honung 2 krm salt Tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.