700 g fläskfilé smör, att steka i neutral olja, att steka i salt peppar. Rotfrukter600 g potatis 2 morötter (stora) 1 rödlök (stor) 2 palsternackor (stora) 3 msk neutral olja 5 klyfta vitlök salt peppar
Fräs den med smör i en kastrull tills all vätska kokat in. Krydda med salt och peppar samt ev. Servera med stekt potatis och bryn resten av svampen till
Tillsätt fond, soja, senap, grönpeppar, konjak, crème fraiche och vatten. 1,5 msk grönpeppar i lag. I dag hade jag velat ha en jobba-hemma-dag eller åtminstone hade jag velat ha lite sovmorgon
Pepprig fläskfilégryta på ytterfilé. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.