Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Mycket känns bara urk just nu och jag vill bara dra täcket över huvudet och isolera mig. =´( Längtar nu efter positiva och glada händelser och nyheter, nåt härligt att se fram emot
Fläskfilégratängmed rödvin, svamp och parmesan. Receptet kommer från Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos kokbok "Buffé - Pajer, plock och smak av Medelhavet"
Gratänger med fläskytterfilé är perfekt vardagsmat och den här varianten är kryddad med bl. Det man kan tänka på är att inte salta den lika mycket som fläskfilé eftersom den ofta är insprutad/marinerad med saltlösning
Till middag provade jag ett nytt recept på fläskfilégratäng,supergott. Iallafall, vi har haft en bra dag trots allt, hunnit med megamys som jag skriver om imorgon, och fix i huset som sagt
Smaka av och blanda i tomat samt salami, vänd runt och toppa med hyvlad parmesan samt några varv med svartpeppar kvarnen och avsluta med några droppar olivolja
Vi lagade en supergod fläskfilégratängmed bacon och ädelost. Jo då, efter att ha gjort uppskattningsvis en halv hemtenta och rättat en hel klass med bokrecensioner fick jag en härligt lugn kväll med middag och tv igår
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salamioch tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.