Fläskfilégratäng Servera med pressad potatis och sallad. Ansa och skiva svampen. Kärna ur och strimla paprikan. Strö över chiliflakes och persilja Hemmets Journal
Kasslergratäng med Philadelphiaost Vispa samman Philadelphiaosten med grädde, mjölk, chilisås och kryddor. Skala och grovhacka lökarna, bryn dem mjuka i en stekpanna www.matklubben.se
Pepparstek på fläskfilé med gräddsås Arrangera över biffarna med såsen i pannan eller servera svampen bredvid. Skär den i tunna skivor (den behöver inte skalas) och lägg skivorna tillsammans med fint hackad vitlök i en ugnsfast form www.koket.se
Filégratäng Salta och peppra och bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Servera med sallad. Putsa köttet och skär det i centimetertjocka skivor Hemmets Journal
Pepparstekta fläskfilémedaljonger med stekt potatis och krämig svamp Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskfilémedaljonger 450 gram fläskfilé(er) 1 tsk grönpeppar 1 tsk rosépeppar 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk flingsalt 0,5 msk olivolja 0,5 msk smör 250 gram morötter , tillbehör Potatis 700 gram potatis(ar) 1 msk olivolja 1 tsk salt Krämig svamp 250 gram champinjoner 1 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk smör 1 tsk grönpeppar 1 tsk rosépeppar 3 dl gräddmjölk 0,5 msk soja , japansk 1 msk dijonsenap Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal Fördela svampröran ovanpå och täck det med gratängsåsen. Gnid in dem lätt med salt och peppar. Späd med mjölk Hemmets Journal
Fläskfilégryta med champinjoner Ingredienser Portioner. 4 500 g fläskfilé 2 msk smör salt peppar 1 gul lök 250 g champinjoner 2 tsk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 msk soja 2 tsk dijonsenap 1 tsk majsstärkelse Till servering kokt ris eller potatis sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5 www.ica.se
Filéfrestelse Krydda med salt och peppar. Putsa köttet och skiva det. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och hacka löken Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.