Ochfläskläggochrotmosi synnerhet är en riktigklassiker. Lägg ner fläskläggeti en stor kastrull och täck med vatten, tillsätt lagerbladen, gul lök med kryddnejlika, skivad morot och några vitpepparkorn
Ta sedan upp fläskläggenoch låt dem svalna, men spara spadet – det ska användas tillrotmoset. Skär bort fettet ifrånfläskläggen, ta ram köttet och lägg det i en serveringsskål
Servera en klickarotmos med ett par skivorfläskläggochringla runt lite uttav kokspadet. Valde att göra en lchf variant på rotmostill det och det vart jättegott
Tillsätt lagerblad och pepparkorn. Lägg fläskläggeni en kastrull med vatten. Koka tills läggen är klar. Tag ur läggen och lägg i de tärnade kålroten,potatisenoch morötterna
Servera det grilladefläsklägget med purén, spetskål, såsen från buljongen ochtillbehören. Fläsklägg. Vill man spara tidoch kan planera kan jag rekommendera att koka lägget redan dagen innan
Det är det Tyska namnet på rimmadfläskläggoch serveras oftast med Sauerkraut. Smaken på griskött kan ibland vara litesyrligoch oangenäm, särskilt om det kommer från en galt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.