Långkokt fläsksida med ingefära, vitlök och chili
Gastronaut.nu
Gastronaut.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g rimmad fläsksida, skivad i centimetertjocka skivor
  • 11 liter vatten
  • 11 tumme ingefära, skivad
  • 14 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • 11 röd chili, urkärnad och skivad på längden
  • 14 salladslökar, skivade
  • 12 msk kinesisk soya
  • 12 msk råsocker
  • 12 msk balsamvinäger
  • 11/2 dl torrt vitt vin
  • 1 RapsoljaLägg köttet och 1 liter vatten i en kastrull. Koka upp och puttra i 2 minuter.Ta upp köttet och torka av det.Stek ingefära, vitlök, salladslök och chili i rapsolja i 1 minut. I med vatten, soya, socker, balsamvinäger, vin och kött. Låt puttra under lock i 1 timme. Servera som smårätt eller med ris som varmrätt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.