Lägg det i en gryta och häll på vatten så att det täcker. Vispa sedan moset fluffigt och späd med kokspadet från rotsakerna till önskad konsistens om det behövs
Chokladkaffekräm med whiskey toppad med vispad grädde och riven kaffechoklad. Vispad grädde. Värm vispgrädden i en kastrull tills första "kokbubblan" kommer upp, ställ av kastrullen ifrån plattan och lägg i kaffechokladen och låt den smälta
Rotmos. rimmat fläsklägg. Koka upp vatten i en gryta. Skala och klyfta löken. Lägg ner läggen, lök, kryddpeppar, lagerblad och timjan i grytan, och koka upp
Koka på svag. Skär läggen i skivor och servera med rotmosen och senap. Färsk fläsklägg. Lägg kålrot, och morötter i en gryta och häll på vatten tills det knappt täcker
fläskspadet till rotmos, surkål eller till sylta. Vid servering så lägger du påfläskläggetpå potatisen samt penslar med vitlöksolja påfläsklägget samt på potatisen
Häll på vattnet med salt så det täcker. Lägg i grönsaker (om man inte vill ha löken med i rotmoset, lägg den överst, för att lätt kunna ta bort den) fläsklägg och kryddor i crock-poten
När rötter och potatis är klara hälls vattnet av och allt mosas med en ballongvisp. Vid serveringen skivas fläsklägget och värms i lite fläskbuljong och serveras med rotmos och grovkornig senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.