Korvstroganoff med bacon och sambal
Gastronaut.nu
Gastronaut.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g falukorv, i strimlor
  • 11 gul lök, skivad
  • 11 paket bacon, i bitar
  • 12 msk tomatpuré
  • 11 tsk sambal
  • 11 tsk dijon
  • 11 kruka basilika
  • 13 dl grädde
  • 12 dl mjölk
  • 1 Vitpeppar
  • 1 RisStek falukorv, bacon och lök i smör eller olja tills det fått lite färg. Peppra.I med tomatpuré, sambal, dijon, basilika, grädde och mjölk. Puttra i ca 15-20 minuter tills det fått skön konsistens.Servera med kokt ris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.