Härliga primörer i form av vit och grön sparrisoch färskpotatis tillsammans med mjäll fjällrödingoch en lagom syrlig beurre blanc-sås, så gott som det bara kan bli
Mjäll och fin torskrygg tillsammans med smält smör ochpepparrot - en oslagbar kombination. Lägg torskryggen i en ugnssäker form, krydda med salt och citronpeppar och slå lite vatten runt fisken
Foliebakad fjällrödingmed stor klyftpotatis. I dag lagar vi foliebakad odlad fjällröding. Man ska se upp med vad man äter för fisk, döda hav och en icke hållbar utveckling är inget som ska främjas
Haricots verts och grön sparris funkar också. Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Skär av sparrisknopparnaoch stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.