Fisksoppa med granatäpple
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g torskfilé eller koljafilé
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 purjolök
  • 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 8 dl fiskbuljong
  • 150 g Arla® färskost naturell
  • ½ dl mango chutney
  • 1½ tsk curry
  • 2 dl granatäpplekärnor
  • 65 g babyspenat
  • 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt
  • 1 surdegsbröd, ca 250 g
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g torskfilé eller koljafilé 2 vitlöksklyftor 1 purjolök 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk tomatpuré 8 dl fiskbuljong 150 g Arla® färskost naturell ½ dl mango chutney 1½ tsk curry 2 dl granatäpplekärnor 65 g babyspenat 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 1 surdegsbröd, ca 250 g

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.