Soppan. Moqueca är en utsökt Brasiliansk fiskgryta med smak av kokosmjölk, paprika och tomat. Man kan variera fiskgrytan genom att ha i både fisk och skaldjur eller göra den som vi med endast fisk
Mixa sedan soppan slät och låt den sedan koka upp med créme fraichen, salt och peppar. Lägg sedan i ärtorna i soppan och låt koka i ytterligare 5 minuter. Servera soppan med 1/2 ägg och kassler
Rensa och dela kantarellerna i mindre bitar. Bryn smöret lätt på medelvärme i en kastrull. Lägg i svampen och rör om, låt puttra till all vätska kokat in och de börjar knäppa
Värm soppan under omrörning. 1 liter Kelda® Toscansk tomatsoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Toscansk tomatsoppa 2 dl farro 150 g minimozzarella 1 dl pesto
Häll på soppan, tillsätt bönorna och koka upp. Toppa soppan med gräddfil och salladslök. 1 liter Kelda® Texmex tomatsoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Texmex tomatsoppa 2 chorizo 400 g kidneybönor 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 dl Arla® gräddfil ½ dl strimlad salladslök