Toppa soppan med morotsstrimlor och dill. Skala och finstrimla moroten. Värm soppan tillsammans med fiskbitar och spenat under omrörning, tills fisken är klar ca 5 min. 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa 200 g gösfilé 65 g bladspenat 1 morot 2 msk hackad färsk dill
Servera med lax, svartpeppar och gräslök på toppen. Värm soppan med potatisen. 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Skärgårdssoppa 5 kokta potatisar 4 skivor kallrökt lax 2 msk finhackad färsk gräslök 1 krm nymald svartpeppar
Börja med att bryna fänkål, morot, potatis, rotselleri ochpurjolök några minuter i en stor gryta. Nu finns det ju inget att göra åt vädret, tur är väl det för hur skulle det se ut, det är bara att följa medoch kanske utropa lite käckt emellanåt "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.