Fiskpaté med löjromscrème
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g fiskfilé av abborre och lax
  • 2 1/2 tsk salt
  • 2 krm nymald vitpeppar
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 2 msk majsstärkelse
  • 3 ägg
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk smör
  • 125 g kallrökt lax, skivad
  • 2 msk hackad dill
  • 4 dl crème fraiche
  • 50 g löjrom eller sikrom
  • 1 tsk honung
  • 1 msk hummerfond, konc.
  • 1 msk hackad dill
  • salt, svartpeppar
  • 1 1/2 dl kräftstjärtar
  • krondill
  • citronskivor
  • sallad och cocktailtomater
  • kokt sparris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.