Gnid in oxfilén med lökmassan. Jag serverad den gravade oxfilén på en bädd av ruccola och SauceVerte. Stoppa ner file'n med lök/kryddmassan i en fryspåsen
Lägg i laxen med skinnsidan neråt, salta och peppra. SauceVerte. Hackar den sedan fint med hjälp av en stavmixer och saft från 1/2 citron och några matskedar rapsolja. Blandar den sedan med drygt 2 dl majonnäs, 2 tsk dijonsenap, rejält med hackade örter och smakar av med salt och peppar
smaka av med salt. Sauceverte. Mixa spenaten, dillen och den pressade vitlöksklyftan i en mixerbunke tillsammans med lite av matyoghurten till en slät massa
Skiva den kalla potatisen och blanda med grönsaker och nötter. Blanda en vinägrett av olja, vinäger och senap, krydda med salt och peppar och slå över salladen
Smaka av med salt och peppar. Sätt en kastrull på spisen på mellanvärme. Lägg i alla ingredienser utom ägg och smör och koka tills det knappt finns vätska kvar i kastrullen
Jag har valt att utgå från Habanero som jag kombinerar med mango och då tagit fram denna sås. Jag har försökt ta fram en Hot sauce som ska likna de man får i Karibien som ofta är väldigt starka men har en viss fruktig sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.