Fisknuggets med currydipp
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner fisknuggets
  • 800 g torskfilé (djupfryst eller färsk)
  • 1 tsk salt (gärna örtsalt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 msk citronsaft
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 2 ägg 2-3 dl ströbröd, cornflakes eller panko (jag använde panko som är en asiatisk ströbröd)
  • 1 dl vetemjöl
  • Currydipp
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl cremé friache (kan bytas ut mot turkisk yoghurt men det blir en syrligare smak på såsen)
  • 1 msk gul curry
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 0,5 tsk paprikapulver
  • 0,5 tsk torkad ingefära (kan uteslutas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.