4-6 portioner 6 st djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspätta- eller torskfilé) 1-2 ägg Ca 1 dl vetemjöl Ca 3 dl panko ströbröd (kan även bytas ut mot vanlig ströbröd) 1 msk citronsaft från färsk citron 1 tsk örtsalt eller vanlig salt 1 tsk svartpeppar Matolja till stekning (jag använder rapsolja) Potatismos- recept finns HÄR
Torskrygg med Pepparrot & Dill. 2 september 2017 @ 18. 20. Pepparrot och dill är två favoriter och ibland när det är svårt att bestämma sig får man helt enkelt använda både och
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Tillsätt skivad salladslök, ägg, salt och chilikrydda och mixa till en färs
1 krm vitpeppar. 1 krm vitpeppar. Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Har ni inte söndagsmiddagen planerad, så är det här ett hett tips
600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé). 600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé)