Kryddig Fiskgryta Anis och fänkål förknippas oftast med smaksättning av bröd. Fiskbuljongen kokar jag själv på benen, har sån tur att jag ofta får påfyllning av ädelfisk från snälla vänner och släktingar
Denna grytan provlagade vi i Smögen i våras och den blev snabbt en favorit hos oss. Vi hoppade över musslorna och använde räkor istället för scampi så använd det du har eller det du föredrar
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Paj Omelett Gratäng Pannkaka och Pasta. Vitkålsfrestelse med bacon och ädelost, blev dagens middag. Att låta den gå på svag värme under en längre tid, gör att vitkålen blir mjuk och fin
Barnen gaddade ihop sig idag och önskade sig en av sina favoriträtter – brinnande kärlek. Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Paj Omelett Gratäng Pannkaka och Pasta. Måndag igen, och vädret är i totalkaos. En gratäng gjord på köttfärs och squash, lite krispig gurka och rå broccoli serverade jag till
I love, paj och solen. Pajer i alla former, söta och matiga, det spelar ingen roll. Därför gjorde jag idag broccoli- och baconpaj med en doft av parmesanost såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.