Skölj linserna noggrant och häll ned i stekpannan, tillsätt tacokryddan. Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolenmed olivoljan
Lägg upp chips på tallrikar och toppa med fisk, grönsaker, guacamoleoch rostad majs. Guacamole. Pressa över limesaft och krydda med salt, spiskummin, oregano, paprikapulver och chiliflakes
salt och peppar. 1 lime, saft och rivet zest. Syrlig kålssallad0,5 sommarkålshuvud 1 röd chili 1 liten färsk lök 1 lime, saft och rivet zest 1 klyfta vitlök, riven 3 msk neutral olja 1 knippe koriander, hackad salt och peppar
Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole ochtomatsalsa. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till
Gnid in tacokryddan. Blanda med tomaterna och smaksätt med olivolja, honung, salt och peppar. Täck över med plastfilm som ligger tätt på ytan av guacamolen, för att förhindra missfärgning
Hetta upp stekpannan igen och fräs färsen medtacokryddan. Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.