Fish Taco med panerad tosk och syrlig kålsallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 sommarkålshuvud
  • 1 röd chili
  • 1 liten färsk lök
  • 1 lime, saft och rivet zest
  • 1 klyfta vitlök, riven
  • 3 msk neutral olja
  • 1 knippe koriander, hackad
  • salt och peppar
  • 400 g torsk
  • salt
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2-3 dl pankoströbröd
  • neutral olja, till stekning
  • 1 avokado, i tärningar
  • 1 mango, i tärningar
  • 2 dl crème fraiche
  • 4 tortillabröd
  • Syrlig kålssallad0,5 sommarkålshuvud 1 röd chili 1 liten färsk lök 1 lime, saft och rivet zest 1 klyfta vitlök, riven 3 msk neutral olja 1 knippe koriander, hackad salt och peppar
  • Panerad torsk400 g torsk salt 3 msk vetemjöl 2 ägg 2-3 dl pankoströbröd neutral olja, till stekning
  • Till servering1 avokado, i tärningar 1 mango, i tärningar 2 dl crème fraiche 4 tortillabröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.