Sätt ugnen på 175-200 grader. Tvätta och dela potatisen, lägg på plåt eller i ugnsfast form, blanda med Milda flytande margarin och sätt in i ugnen ca 25 minuter
Efter 10-12 minuter lägger du in de sprödbakade fiskfiléerna i ugnen för att bakas färdigt tillsammans med potatisen. Salta potatisen när den är färdig så att vätska inte dras ur potatisen.
Såsen: Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Olof hade fått feeling och ville göra fishand chips, jag var inte svår. Blanda nästan allt mjöl med maizena och bakpulver, men spara lite mjöl på en tallrik att vända fiskbitarna i
Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishand chips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
Vill man äta en riktigt god fishand chips får man allt göra den själv, man blir så besviken när man beställer in och får något panerat och stekt, som känns att det är halvfabrikat dessutom
Maken önskade fishand chips och på koket. Anders Hansson. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Dags att plocka fram fritösen och uppgradera en favorit, fishand chips. Så var det dags igen. Jag har skrivit det förut och skriver det igen (med risk för att uppfattas som tjatig), jag har väldigt stor respekt för het olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.