Fish and chips-båten
Milda.se
Milda.se

Fish and chips-båten

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt sprödbakade sejfiléer
  • 600 g potatis
  • 1 msk Milda flytande margarin
  • 5 dl keso
  • 5 dl Milda fraiche
  • 1 äpple
  • fintärnat
  • 1 tsk curry
  • salt och peppar

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175-200 grader. Tvätta och dela potatisen, lägg på plåt eller i ugnsfast form, blanda med Milda flytande margarin och sätt in i ugnen ca 25 minuter

    Efter 10-12 minuter lägger du in de sprödbakade fiskfiléerna i ugnen för att bakas färdigt tillsammans med potatisen. Salta potatisen när den är färdig så att vätska inte dras ur potatisen.

    Såsen: Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.